Hlavní obsah

Miss Sokolová vyhrála titul Nejkrásnější nohy ČR a přiznala rozchod s přítelem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová je od úterý držitelkou prestižního ocenění Nejkrásnější nohy ČR. Ve finále porazila Miss Ivetu Lutovskou a Markétu Divišovou. Kateřina přiznala, že už je týden sama. Rozpadl se jí dvouletý vztah s tureckým podnikatelem Ozcanem Kore.

Článek

„Rozešli jsme se v dobrém. Hlavním důvodem byla moje práce. V současné době jsem dostala hodně nabídek v zahraničí a chci cestovat, takže na vztah není moc času. Ozcan už je ve věku, kdy by chtěl mít děti a usadit se, kdežto já chci ještě cestovat, tudíž se začaly naše představy na vztah rozcházet," vysvětlila rozchod Sokolová.

"Řešili jsme vše normální cestou. Musím říci, že Katka je nejlepší, nejbáječnější a nejkrásnější holka na světě. A taková pro mě zůstane navždy," dodal její dnes už bývalý přítel Ozcan.

Sokolová alespoň jeden důvod k radosti má. Zvítězila v anketě Nejkrásnější nohy ČR. Ve velké konkurenci porazila v internetovém  hlasování obě finalistky Ivetu Lutovskou a Markétu Divišovou. Loňská držitelka titulu Libuška Vojtková tipovala Ivetu Lutovskou.

"Vůbec jsem to nečekala. Také jsem myslela, že vyhraje Iveta. Jsem šťastná, je to úžasný pocit o to víc, že lidé opravdu hlasovali jen podle nožiček. Nebyly u fotek naše obličeje, takže musím přiznat, že i já sama jsem si chvíli nebyla jistá, které jsou moje," prozradila Novinkám Sokolová,  která vyhrála členství v luxusním fitness centru v nákupním centru Nový Smíchov, masáže, vouchery na nákup plavek a další hodnotné ceny.

"Cvičit chodím pravidelně. Určitě mi k vítězství pomohlo i pravidelné běhání. Buď na pásu ve fitku, nebo venku běhám třikrát týdně," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám