Hlavní obsah

Michael Jackson se převtělil do čtyřletého chlapce, tiše věří jeho fanoušci

Novinky, Jakub Kynčl

Čtyřletý Číňan Pao Siao, zvaný též "Malý poklad", je jakousi malou útěchou na bolest fanoušků legendárního popového zpěváka Michaela Jacksona. Mnoho z nich totiž věří, že se taneční ikona převtělila do nyní čtyřletého chlapce, jehož pohybové schopnosti jsou vzhledem k jeho věku až zarážející.

Článek

Pao Siao se pomalu stává světovou hvězdou, kterou nelze přehlížet. Nejen že už v USA získal pozvání do prestižní show s Ellen DeGeneres, ale vystupoval například i na světové výstavě Expo 2010. Pao je navíc opravdu za dobře s čínskými médii a s cestováním po světě nemá sebemenší potíže.

"Když byl menší, tak jsme mu vždy pouštěli hudbu a on se do rytmu vždy všemožně vrtěl. Netušili jsme však, že má pro hudbu opravdu až tak vyvinutý cit," uvedla chlapcova matka.

Hudbu chlapci pouštěli rodiče hlavně kvůli doporučení lékařů. Jejich syn se totiž narodil předčasně a lékaři vyslovili domněnku, že když Pao uslyší hudbu, tak bude více hýbat končetinami a vybuduje si tak lépe svaly, které měl extrémně slabé.

Pao Siao tancuje od svých dvou let a Jacksonovy typické pohyby, jako je moonwalk, už dávno zvládl. A rodiče ho v jeho hobby podporují všemi možnými způsoby. Měsíčně mu platí trenéra za v přepočtu asi 60 000 korun a nechávají mu šít oblečky ve stylu popového krále na míru u krejčího. Jejich investice se jim však zatím bohatě vrací.

Reklama

Výběr článků

Načítám