Hlavní obsah

Alice Bendová ukázala pětidenní dceru

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Alice Bendová (36) v pondělí po jedné hodině odpolední opustila pražskou motolskou nemocnici, kde ve čtvrtek porodila dceru Alici. Holčička přišla na svět císařským řezem.

Článek

Alice Bendová přivedla na svět dceru Alici v pražské FN Motol ve čtvrtek přesně ve 14:47 hodin. Po narození holčička vážila 3,30 kilogramu a měřila 48 centimetrů. Alice rodila stejně jako syna Vašika (2,5) císařským řezem.

Původní plány ale byly druhého potomka rodit přirozenou cestou. U syna Vaška byl císařský řez nezbytný, protože měl omotanou pupeční šňůru kolem krku. "Chtěla jsem Aličku rodit klasicky, ale bohužel to opět nebylo možné," řekla Novinkám Bendová.

"Lékaři se báli, aby se jizva po prvním císaři nerozestoupila. Alička byla už strašně nízko a byla jsem už hodně napnutá" vysvětlila Alice důvod, proč porodník opět přistoupil k císařskému řezu.

Manžel herečky, podnikatel Václav Benda byl u porodu přítomen." Byl úžasný a statečný. Sama jsem si říkala, proč se na to dívá. Je to můj hrdina,“ dodala Bendová, kterou si v pondělí krátce po jedné hodině odpoledne vyzvedli v porodnici manžel i syn.

Léto si chce Bendová užít s rodinou. Po prázdninách začíná točit seriál pro televizi Prima.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám