Hlavní obsah

Vítěz Robina Hooda: Soutěž mi dala přítelkyni a vzala kila navíc

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vítěz televizní show Robin Hood Jan Kříž díky soutěži našel lásku. Dohromady se dal s finalistkou Marií Blahynkovou. Zároveň přiznává, že jediné, co mu soutěž vzala, jsou kila navíc.

Článek

"Soutěž mi dala roli a novou přítelkyni. Jsem strašně šťastnej a mám co oslavovat. Ještě ten hokej k tomu... To je úplná nádhera," řekl Novinkám krátce po svém vítězství v muzikálové reality show Robin Hood zpěvák Jan Kříž. "Během finále jsem neustále odbíhal k televizi. Byly to hrozné nervy. Byl jsem snad víc nervózní z hokeje než z Robina," směje se.

Díky svému triumfu se bude Kříž alternovat v hlavní roli Robina Hooda s Vaškem Noidem Bártou a Jánem Jackuliakem. Mariannu bude hrát Martina Bártová, která se stala ženskou vítězkou reality show.

Jan Kříž se díky Robinovi Hoodovi zamiloval. Chodí s finalistkou Marií Blahynkovou, která soutěž opustila už v prvním finálovém kole. Na její vyřazovací párty ji utěšoval právě Kříž a byla ruka v rukávě.

A co mu soutěž vzala? "Snad jen kila. Jinak o ničem nevím," usmívá se Kříž. "Začal jsem na sobě víc makat a kila šla dolů," prozradil.

Jistou roli v muzikálu Robin Hood má také finalistka Radka Pavlovčinová. Ta vypadla těsně před branami finále, ale porotu zaujala natolik, že se rozhodli jí nabídnout roli čarodějnice.

Radka na párty po finále pobíhala v hokejovém dresu. A to je přitom Slovenka. "Je to super. Češi jsou prostě výborní. Hoši, děkujem," dodala nadšeně. S ní slavili i ostatní finalisté, porota ve složení Gábina Osvaldová, Michal Kocourek, Ján Ďurovčík a Ondřej Soukup a moderátoři soutěže Petr Vondráček a Martina Kociánová. Ta nadšeně všem opakovala, že za krásnými róbami, které během finálových kol oblékala, stojí její dvorní návrhářka Jaroslava Sedláčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám