Hlavní obsah

V Londýně se rozprodává oblečení po celebritách

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Možnost zakoupit si šaty, boty či klobouk některé ze slavných osobností a ještě tím přispět na dobrou věc, nepřichází každý den. V Londýně je to však nyní po dobu jednoho týdne možné. S nápadem přišla rocková zpěvačka Annie Lennox, jež sama do sbírky darovala několik šatů.

Článek

Oddělení s oblečením celebrit otevřel londýnský obchodní dům Selfridges. O prodej se postarala organizace Oxfam. Ta má ve Velké Británii více než 700 obchodů, jejichž výtěžek směřuje na charitativní účely. Ne jinak je tomu i v tomto případě.

K zakoupení jsou například šaty americké zpěvačky Beyoncé, boty britské zpěvačky Shirley Bassey nebo klobouk další ze slavných zpěvaček, Natalie Imbruglii.

Ceny oblečení, které do prodeje darovaly známé osobnosti, jsou obvykle vyšší než byly při jejich pořízení. Hodnota věcí vzrostla právě kvůli tomu, že patřily někomu známému. Zákazníci jsou však ochotní si v tomto případě připlatit. Mohou se pak pyšnit módním kouskem ze šatníku některé ze slavných hvězd světové úrovně.

Reklama

Výběr článků

Načítám