Hlavní obsah

Manželka herce Révaie: Pomsta za nevěru, má nového milence

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Daniela Révai vrací manželovi Janu Révaiovi vše i s úroky. Našla si nového přítele a Novinkám přiznala, že rozvod s populárním hercem, který ji opustil kvůli milence, už je v běhu. Daniela chodí s moderátorem Petrem Zajíčkem.

Článek

"Jsme v začátcích. Nechci předbíhat, uvidíme. Je to ale moc fajn," řekla Novinkám Daniela Révai o svém novém vztahu s moderátorem Petrem Zajíčkem.

"Je to taková staronová láska. Kdysi jsme do sebe byli zamilovaní, ale k bližšímu kontaktu nedošlo. Tak máme druhou šanci," prozradila Daniela Révai na párty znovu otevřeného klubu Deminka.

Moderátorka Dobrého rána na České televizi přiznala, že žádost o rozvod s Janem Révaiem je již podaná. "Rozvod je v běhu, cesta zpět není," dodala Daniela.

Jan Révai opustil před půl rokem svoji manželku poté, co se zamiloval do slovenské herečky Zuzany Šulajové. Daniela doufala, že jde jen o manželskou krizi a věřila v návrat. Ten se ale nekonal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám