Hlavní obsah

Milenci sexbomby Mesarošové vykradli kanceláře, přišel o tři milióny

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Podnikatel Antonio Tornago, bohatý milenec silikonové modelky Dominiky Mesarošové, přišel o více jak tři milióny korun. Vykradli mu v noci ze středy na čtvrtek kanceláře v centru Prahy.

Článek

"Antonio si přišel za mnou užít večírek, ale bohužel se zdržel asi jen dvacet minut. Volali mu, že musí rychle do kanceláře. Navštívili ji zloději," řekla Novinkám Mesarošová. "Má vykradený trezor a přišel asi o tři milióny korun," upřesnila Mesarošová na Barrandov TV párty.

S Antoniem modelka chodila necelý rok. Rozchod ohlásila poté, co prý přišla podnikateli na nevěru. Nyní jsou ale na všech večírcích vidět opět společně.

Kdyby nebylo vykradené kanceláře jejího italského milence, měla co slavit. "Koupila jsem si včera úžasný byt v Jinonicích. Je to dvoupokojový byt s kuchyní, nejvíce jsem nadšená z třicetimetrové terasy, která je podél celého bytu. Už se těším na letní grilovačky," říká šťastně Mesarošová, která za byt zaplatila skoro tři milióny korun.

"Byt je skvělá investice. Nemovitosti na ceně rozhodně neztrácí," upřesňuje.

Dominika na akci pořadu Prominenti přebírala cenu za nejúspěšnější reportáž v kategorii modelky. Další ocenění byli návrhář Osmany Laffita, pornoherec Robert Rosenberg a stylista Dušan Chrastek. Večírek moderovala Jitka Asterová a hosté si užily koncert kapely No Name.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám