Hlavní obsah

Mladý Brit uklouzl a vrazil si křovinořez přímo do stehna

Novinky, Jakub Kynčl
Boldon

Kuriózní, ale poněkud nebezpečnou nehodu řešili v úterý britští záchranáři z hrabství South Yorkshire. Sedmatřicetiletý muž z Boldonu si totiž při prořezávání keřů velmi nešťastně vrazil do nohy křovinořez. Během své práce uklouzl a nohou spadl přímo na zapnutý přístroj, který mu doslova zaplul do nohy a zasekl se v ní.

Foto: Profimedia.cz

Úprava stromků a keřů může být velmi nebezpečná. Ilustrační foto

Článek

Uklouznutí na vlhké půdě mohlo vyjít nejmenovanému dělníkovi pořádně draho, když se po značně brutální nehodě doslova skutálel dolů ze svahu s křovinořezem stále trčícím z nohy.

Na místo nehody byli okamžitě přivoláni hasiči, ale vzhledem k tomu, že muž ztrácel velké množství krve, musel být letecky transportován do nemocnice.

"Muž pracoval u tamější železniční dráhy, uklouzl a v křovinořez si vrazil přímo do nohy. Nástroj se mu v noze zasekl, a tak jsme mu ho museli ještě před leteckým transportem do nemocnice z nohy odstranit. Utrpěl značnou ztrátu krve a zranění nohy, ale z nehody se zotaví. Měl obrovské štěstí, že při pádu ze svahu o nohu nepřišel zcela," uvedla mluvčí tamějších záchranářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám