Hlavní obsah

Stříbrný finalista SuperStar Petr Bende ukázal třináctiměsíčního syna

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Stříbrný finalista první řady SuperStar Petr Bende předvedl svého třináctiměsíčního syna Matyase. S manželkou Zuzanou ho poprvé vzali do společnosti.

Článek

"Už pomalu začíná chodit. Je z něj parťák, jsme z toho nadšení," řekl Novinkám Petr Bende. O svého syna se prý vůbec nebojí. "Doma jsou odstraněny veškeré ostré rohy, všechny jsou zalepeny a věci, o které by se mohl zranit, jsou zlikvidovány. Všechno je v pohodě, jsme připraveni," prozradil na křtu CD finalistky Česko-Slovenské SuperStar Markéty Konvičkové zpěvák Bende.

Bende se stal společně s Martou Jandovou kmotry desky. V klubu se zpěvák s manželkou a synem zdrželi asi hodinu. "Malej je s námi poprvé ve společnosti, tak už je to na něj až až. Začíná být malinko rozmrzelej," prozradil Bende.

S manželkou Zuzanou a synem žijí střídavě v Praze a v Ostravě. "Máme dvě domácnosti. Kvůli práci nám to naprosto vyhovuje," říká.

Zuzana Bende je třináct měsíců po porodu syna ve skvělé formě a je štíhlejší než kdykoli předtím. "Nechápu, že zůstanou ženy po porodu silnější. Fakt nevím, kdy se při tom zápřahu stihnou najíst. Kila šla dolů sama. Běhám kolem malého a to úplně stačí," vysvětlila Novinkám Zuzana Bende.

Manželka zpěváka změnila i vizáž. Z blondýnky je brunetka. "Před čtrnácti dny jsem se z blond nechala obarvit na tmavo. Mám ráda změny," prozradila Novinkám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám