Hlavní obsah

Mladík uvízl v záchodě, vyprostit ho museli hasiči

Novinky, Dagmar Plecháčová
Čchung-čching

Nejmenovanému čínskému studentovi se nevyplatilo krátit si chvíle na toaletě hraním si s mobilním telefonem. Náhle mu totiž spadl do záchodové mísy. Mladý Číňan se ho pokoušel vylovit, ale ruka mu uvízla v záchodě tak nešikovně, že na pomoc museli být přivoláni i hasiči.

Článek

Student technologické univerzity v Čchung-čchingu na jihozápadě Číny se nemínil se svým telefonem jen tak rozloučit. Sáhnout do toalety na studentských kolejích holou rukou se mu však nechtělo. Ve snaze zůstat čistý si ji omotal novinami a začal lovit.

Noviny však ve vodě nabyly na objemu a mladý muž nebyl schopen dostat se ven. Začal proto volat na své kamarády, ale ani těm se nepodařilo studenta z mísy vyprostit.

Vyproštění mladíka trvalo hasičům přes hodinu

Nakonec na řadu museli přijít hasiči. Také jim však práce trvala déle než hodinu, a to i za použití speciálního vybavení.

„Telefon mi spadl do záchodu nešťastnou náhodou. Našel jsem nějaké noviny a obalil jsem si s nimi celou paži. Ale když papír nasákl vodou, byl jsem v pasti,“ dodal k celé smolné události mladý Číňan.

Reklama

Výběr článků

Načítám