Hlavní obsah

Policisté našli v domě pavouky, anakondy, aligátory a jedno živé kuře

Novinky, Dagmar Plecháčová
Milwaukee

Pro policisty z amerického Milwaukee ve Wisconsinu se ve středu odpoledne proměnila poměrně běžná kontrola v hrůzu nahánějící podívanou. Strážci zákona vyjeli na místo po telefonickém nahlášení. Původně se však mělo jednat o prošetření sexuálního napadení. To se nakonec nepotvrdilo, zato policisté spatřili dům obydlený hady, pavouky, želvami a dokonce i aligátory.

Článek

Mužům zákona bránily ve vstupu do domu dvě mohutné a agresívní tibetské dogy, které nakonec strážníci museli zastřelit. Mezi zvířaty uvnitř se nacházelo také nejméně pět anakond v délce od šesti do devíti metrů.

Některá zvířata policisté našli v klecích, kanystrech a plastových koších, zatímco další se po domě pohybovala volně. Velkým překvapením pro všechny byl však nález jednoho živého kuřete.

Odchyt a odvoz zabral více než 24 hodin

Na takový zvěřinec však policisté sami nestačili. Přivolali proto na pomoc odborníky, kteří se zabývají záchranou zvířat. Na místo dorazili dokonce i ošetřovatelé z nedaleké zoologické zahrady. Odchyt a odvoz všech zvířat trval déle než 24 hodin.

Majitelkou velké sbírky plazů, hmyzu a bezobratlých živočichů je Terry Cullenová, známá expertka na exotická zvířata. Padesátiletá žena byla zatčená a nyní jí hrozí obvinění z týrání zvířat.

Reklama

Výběr článků

Načítám