Hlavní obsah

Faltýnová po porodu dcery poprvé na veřejnosti, nabraných 18 kilo je pryč

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Petra Štekl Faltýnová se poprvé od porodu dcery Adriany objevila na veřejnosti. Modelka v těhotenství nabrala 18 kilogramů a dokázala je za tři měsíce shodit. Faltýnová je štíhlá jako proutek a nabídky ze světa modelingu se jen hrnou.

Článek

"Mám nahoře už jen asi kilo a půl. Zadarmo to ale nebylo. Tvrdě cvičím," řekla Novinkám čerstvá maminka Faltýnová. "Větší mám snad už jen prsa," směje se.

Modelka svoji tříměsíční dceru Adrianku stále kojí. Pomalu ale přestává. "Nemám moc mlíčko. Napůl už krmíme náhradní stravou. Hlavně v noci," vysvětluje. "Asi je to v genech. Moje maminka mě taky kojila asi do třech měsíců," upřesňuje.

Faltýnová vypadá naprosto skvěle a kruhy pod očima z nevyspání ji rozhodně netrápí. "Adrianka je neuvěřitelně hodné miminko. Prakticky celou noc spinká. Je naprosto úžasná," pěje ódy na dceru.

Petra se pomalu vrací do světa modelingu. Návrat na česká mola ale neplánuje. "Tady je to za velmi nízké honoráře a to mi nestojí za to, abych opouštěla dceru," vysvětluje. "Jednou už jsem pracovala v Itálii a čeká mě focení další kampaně venku," prozrazuje.

Faltýnová společně s manželem Simonem Šteklem a jejich blízkými přáteli - fotbalistou Martinem Jiránkem a jeho přítelkyní, ruskou zpěvačkou Annou Demčenkovou, vyrazili na charitativní koncert Život pro Haiti. Faltýnová na akci sama věnovala 10 tisíc na pomoc postiženým obyvatelům ostrova. "Dceru hlídají dohromady obě babičky," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám