Hlavní obsah

Sámer Issa je zraněný, policie mu přejela nohu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Sámer Issa (24) vyfasoval na měsíc berle a od lékařů zákaz tance. Policejní vůz mu v noci ze soboty na neděli přejel nohu a Sámer skončil s poraněnou nohou v nemocnici Na Bulovce.

Článek

"Vystupoval jsem z taxi. Najednou se kolem řítilo velkou rychlostí auto a nebýt pozornějšího kamaráda, který na mě zakřičel, byl bych pod kolama. Takhle mi pánové policajti "jen" přejeli nohu," řekl Novinkám Sámer Issa.

Toho nejvíce zaskočil přístup policie. "Čekal bych, že se omluví a hlavně se zeptají, jestli jsem v pořádku. Nic takového. Zařvali na mě, že neumím vystupovat z auta a odjeli," upřesnil zpěvák.

"Slogan policie "Pomáhat a chránit" mi teď přijde fakt vtipnej," říká Issa, který má velké bolesti a skončil v nemocnici Na Bulovce. Zlomenou nohu nemá, ale trápí ho četné pohmožděniny. Lékaři mu nohu zpevnili a vyfasoval na měsíc berle.

"Nesmím měsíc tančit, což je pro mě šílený. Mám nasmlouvaný kšefty a můžu přijít o hodně peněz. Snad abych začal vymýšlet nějakou choreografii s barovou židlí," dodal Sámer na charitativním koncertě Život pro Haiti. "Mám berle první den, tak mi to s nimi vůbec nejde. To už je jednodušší skákat po jedné. Nechtělo se mi nikam, ale slíbil jsem, že akci podpořím, tak jsem sem nějak dokulhal," řekl Issa.

Na muže zákona plánuje podat trestní oznámení pro ublížení na zdraví. "Nenechám  to být. Už kvůli jejich bezohlednému chování," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám