Hlavní obsah

Váchová, Belohorcová a Karas jedli červy a brouky

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Lucie Váchová, Zuza Belohorcová a Josef Karas pojídali červy a brouky. Poprvé v životě zkusili pokrm, na kterém si běžně pochutnávají obyvatelé exotických zemí. "Jsem překvapený, chutná to skvěle," řekl Novinkám druhý nejkrásnější muž světa Karas.

Článek

Pořadatelé pražské žvýkačkové podávali hodně netradiční raut. Servírovali se brouci, červi a další havěť, na kterou se většina lidí nechce ani dívat, natož ji jíst. Po červech byly ihned k dispozici pepermintové žvýkačky. "Nebojím se toho. Zkusím to poprvé v životě, ale zkusit se má přece všechno," řekl Novinkám druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas a dokonce s broukem na jazyku zapózoval.

"Jsem překvapený, chutná to jako karamel. Je to fakt dobrý. Ten červ nic moc, ale brouk byl sladký, " komentoval Karas.

Pro Zuzu Belohorcovou a Lucii Váchovou to byla také premiéra. "Nikdy jsem nic takového nejedla. Ani na dovolené v Thajsku jsem červy nezkusila. Kdybych ztroskotala někde na opuštěném ostrově, asi by mi nic jiného než brouky jíst nezbylo," řekla Novinkám Belohorcová.

Gábina Partyšová nebo Míša Ochotská byly ochotné se s talířkem plným červů a brouků vyfotit, ale to bylo vše. "Fakt bych to nedala. Stačí mi to vidět a už mi není dobře," smála se Partyšová.

Reklama

Výběr článků

Načítám