Hlavní obsah

Schifferová odhalila své vnady a bříško jen pár dní před porodem

Novinky, Dagmar Plecháčová
Berlín

Topmodelka Claudia Schifferová se objeví nahá na titulní straně časopisu Vogue. Jeho německá verze ukáže slavnou krásku jen pár dní před plánovaným porodem jejího třetího dítěte. Fotografii na červnové číslo vytvořil známý módní návrhář Karl Lagerfeld. Devětatřicetiletá Schifferová se tak stala další celebritou, jež se nebála pózovat zcela bez oblečení v pokročilém stádiu těhotenství.

Foto: Profimedia.cz

Claudia Schifferová na titulní straně německého Vogue.

Článek

„Na světě pravděpodobně neexistuje mnoho dalších žen, které byly častěji fotografovány než Claudia. Nikdy však nebyla zvěčněna tímto způsobem. Chtěli jsme ukázat, jak je ženství krásné,“ řekl šéfredaktor časopisu Vogue Christiane Arp.

Topmodelka se poprvé objevila na obálce něměcké Vogue téměř před dvaceti lety a od té doby ji její fotografie zdobila ještě desetkrát.

Foto: Profimedia.cz

Devětatřicetiletá topmodelka na obálce magazínu Vogue.

Na titulní straně časopisu se poprvé představila během těhotenství herečka Demi Mooreová. V rouše Evině pózovala pro magazín Vanity Fair v roce 1991.

Fotografie tehdy vyvolaly rozporuplné reakce. Mooreovou však od té doby napodobilo již mnoho slavných nastávajících maminek, a to dokonce i českých. V těhotenství se nechaly zvěčnit například Zuzana Belohorcová, Eva Herzigová, Alice Bendová či Petra Faltýnová.

Reklama

Výběr článků

Načítám