Hlavní obsah

Český model tvrdí, že je milenec George Michaela

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Úspěšný český model Zdeněk Tovara je prý milencem zpěváka George Michaela. Novinkám přiznal, že je s ním v denním kontaktu, dělal mu doprovod na australském turné a několikrát s ním strávil noc.

Článek

"Přichází milenec světové hvězdy George Michaela." Takto uvedli pořadatelé módní přehlídky pánské módy modela Zdeňka Tovaru. Ten svůj milenecký poměr s Georgem nechtěl podrobně rozebírat, ale přiznal, že jsou si velmi blízcí.

"Máme k sobě opravdu velmi blízko. Naposledy jsme se viděli před čtrnácti dny. Dva měsíce jsem s Georgem jezdil jako jeho groupie po turné v Austrálii,"  řekl Novinkám Tovara. "Jestli jsme spolu někdy strávili noc? Ano, strávili. Víc bych se k tomu nerad vyjadřoval," upřesnil český model.

Tovara žije již šest let v Londýně. S Georgem Michaelem ho seznámil společný kamarád. "George je nejen neskutečně krásnej chlap, ale je také úžasnej uvnitř. Je inteligentní, vtipný, zkrátka moc fajn," pěje ódy na popovou star Zdeněk.

Český model Tovara se nyní zdrží minimálně měsíc v Čechách. S Georgem Michaelem jsou prý v denním telefonním kontaktu. "Voláme si. Mám teď v Čechách nějakou práci, takže se uvidíme nejdříve za měsíc," dodal Tovara.

Reklama

Výběr článků

Načítám