Hlavní obsah

Exmanželé se sešli na záchytce v Jihlavě

Právo, pch
Jihlava

Kuriózní případ měli v úterý zřízenci jihlavské Záchytné protialkoholní stanice. V celách se jim sešel nezávisle na sobě někdejší manželský pár.

Článek

V úterý krátce před druhou hodinou odpoledne zajistili policisté ve Velkém Meziříčí devětačtyřicetiletou chůvu, která hlídala 1,5roční dítě. Na podivné chování ženy, která svým přístupem batole spíš ohrožovala než opatrovala, upozornili muže zákona sousedé.

V době přijetí na záchytnou stanici žena nadýchala 2,8 promile. Jaké ale bylo pro personál záchytky překvapení, když zhruba po půl hodině dovezla policejní hlídka bývalého manžela této neobvyklé pečovatelky.

Manžel zadržené měl v sobě 3,5 promile alkoholu 

O dva roky mladší muž doputoval za policejní asistence na jihlavskou záchytku už potřetí, tentokrát s koncentrací 3,5 promile alkoholu v dechu. Opilý se válel na ulici.

O tom, že ho tentokrát v nedobrovolné noclehárně předběhla jeho bývalá manželka, neměl ani tušení.

„Od začátku roku prošlo naší záchytkou již 478 lidí, což činí rok 2010 absolutně rekordním. V předešlých letech totiž činil průměr zadržených opilců zhruba tři osoby na den. V letošním roce je to přes pět,“ upozornil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám