Hlavní obsah

Dcera Nesvadbové dostala od milence své matky obraz za 23 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dcera spisovatelky Báry Nesvadbové dostala od producenta Leška Wronka obraz kočky za 23 tisíc korun. Malá Bibiana si dílo od milence své matky vyprosila na charitativní aukci obrazů.

Článek

"Chtěla jsem dražit obraz od Anderleho, ale Bibče se strašně líbil grafický list s kočkou od Jiřího Slívy, tak to Lešek vydražil pro moji dceru," řekla Novinkám Nesvadbová. Grafický list  s názvem Papežova nová kočka koupil Wronka za 23 tisíc korun.

Nesvadbová s dcerou bydlí v domě za Prahou, kam se stěhovaly před šesti lety. "Máme doma už pět koček živých, Bibča prostě kočičky miluje," říká spisovatelka.

Zda dům obývá už i s přítelem, bohatým producentem Leškem Wronkou, prozradit nechtěla. "Soukromí bych si chtěla chránit," vysvětlila.

Na charitativní aukci obrazů bylo vidět, že si Bibiana s Leškem Wronkou velmi rozumí. "S Leškem se známe už asi deset let, takže ho Bibča vídá od narození," vysvětlila Nesvadbová.

Výtěžek z dražby obrazů půjde pro Klub přátel dětských domovů. "Spolupracujeme s touto organizací společně s manželkou Petra Bendla Tamarou už hrozně dlouho. Podporují děti s talentem, hledají uplatnění dětem, které dětský domov v dosažení dospělosti opouští," dodala spisovatelka. Charitativní aukce vynesla 608 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám