Hlavní obsah

Karel Gott bude mít poprvé v životě psa, dcerám koupil zlatého retrievra Stellu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Karel Gott (70) poprvé v životě dovolil ve svém domě na Bertramce psa. Dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie si vyprosily psího mazlíčka a už o víkendu se můžou těšit na zlatého retrievra Stellu. Manželka Ivana už má pořízenou výbavičku.

Článek

Již několik let se v rodině Karla Gotta mluvilo o tom, že si pořídí do domácnosti psa. Ale zatím nebyl vhodný čas. Poté, co měl Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Charlotte a Nelly na hlídání pejska Dary Rolinc, Ivanka s dcerami se opět přihlásily a usilovně prosily Gotta o vlastní psí přírůstek do rodiny.

Foto: Milan Malíček, Právo

S manželkou Ivanou a dětmi vyrazil do pražské zoo, kde se jeho dcery Charlotte Ella (klečí) a Nelly Sofie staly patronkami dvou želv obrovských. Jen tyto tři dámy mohou Karla vyrušit v ateliéru.

"Pes v rodině, to není jako hračka, která se po čase odloží. Je to starost, ale i radost na mnoho let, kamarád na celý život," upozorňoval Gott.  Zpěvák proto svolal rodinnou poradu a rozhodovalo se o denním režimu pro psa.

Prvním  rozhodnutím bylo, že si Gottovi pořídí fenku. Ivana Gottová navrhovala jméno Tiffany, Charlotte Ella a Nelly Sofie chtěly Vanilku nebo Amálku. Karel si přál Stellu.

Gott s rodinou se na jménu stále nemohli shodnout. Holčičky přišly s návrhem, že když psa objednají hned, může ho Karel pojmenovat podle sebe. A bylo rozhodnuto. Již o víkendu do vily na Bertramce přibude fena zlatého retrievera Stella.

Aby měla Stella doma vše připravené, vypravila se Ivana s Charlottou do psího obchodu v pražských Vršovicích a vybíraly pelíšek a další potřebné věci pro nového člena rodiny. Nakonec pořídily luxusní hnědobéžový pelíšek, stejné vodítko a klíčenku pro Charlottku a Nelly, misky, létající talíř a další hračky.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželku Karla Gotta počůral netopýr

Karel Gott (70) s manželkou Ivanou budou na víkendovou návštěvu zoo dlouho vzpomínat. Během křtu želv obrovských Ivanu počůral kaloň, savec podobný netopýrovi....

Výběr článků

Načítám