Hlavní obsah

Novinářka vyhrála více než pět miliard korun, nočních směn v práci se nevzdá

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Američanka Jacki Cisnerosová sice vyhrála 266 miliónů dolarů, tedy téměř pět a půl miliardy korun, ale z práce odejít nehodlá. Svou noční směnou editorky v televizi dokonce oslavila osmou největší výhru v historii loterie U.S. Mega Millions, kterou ve středu vyhrála spolu se svým manželem Gilbertem Cisnerosem.

Článek

Přestože by celá rodina Cisnerosových už v životě nemusela hnout prstem, novinářka Jacki chce ve své práci i nadále pokračovat. „Neumím si představit, že bych nepracovala,“ uvedla.

Úterý bylo pro oba manžele osudným dnem. Gilbert Cisneros se po práci rozhodl zastavit v havajském rychlém občerstvení v kalifornském Pico Rivera a poobědvat. Spolu s jídlem si koupil i deset losů loterie Mega Millions.

Šance na výhru byla zcela nepatrná

Jeden z nich s čísly 8, 9, 21, 31, 36 a 43 jim později přinesl miliardový jackpot. Šance na výhru byla přitom podle odborníků 1:175 711 536.

Novinářka Jacki právě trávila středeční noc směnou v televizi KNBC-TV, když jí ve dvě hodiny ráno šéf řekl, že výherní tiket byl zakoupený v blízké restauraci v Pico Rivera.

Cisnerová zavolala svému manželovi a požádala ho, aby jí přečetl čísla na všech losech, které koupil. Na jednom z nich se opravdu čísla kompletně shodovala s losovanými.

Foto: Facebook, Novinky

Manžel svou ženu usměrňoval v projevech radosti

„Pořád jsem jen křičela a plakala,“ uvedla šťastná výherkyně. Její manžel ji však mírně pokáral, aby tolik nepovykovala, že by měli zůstat v anonymitě. Kolegové z televize už však tušili, co se stalo.

V současnosti krátce nezaměstnaný Cisneros měl reakci úplně opačnou. Chtěl jít v klidu do kostela a děkovat Bohu. Dvojice se chystá část své výhry věnovat na charitu a místnímu kostelu.

Pár by nyní rád zakoupil dům poblíž Los Angeles, aby Jacki Cisnerosová nemusela dojíždět daleko do svého zaměstnání. Ani po získání osmé nejvyšší výhry v historii americké loterie totiž rozhodně neplánuje podat výpověď.

Reklama

Výběr článků

Načítám