Hlavní obsah

Miss Vignerová promluvila o přítelově nevěře

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Podnikatel Kamil Bahbouh (42), přítel Miss ČR 2009 Anety Vignerové(22), byl načapán na tajné schůzce s půvabnou brunetkou. A nevypadalo to na pracovní jednání. Vignerová informacím o nevěře nevěří a za svým partnerem pevně stojí.

Článek

Přítel Anety Vignerové, podnikatel Kamil Bahbouh, byl před měsícem viděn v pražské luxusní restauraci SaSaZu, jak večeří s neznámou brunetkou. Aneta to ale rozhodně nebyla. "Nevypadalo to jako schůzka dvou známých. Tedy podle dotyků, pohledů a polibků...," řekl Novinkám zdroj.

Bulvární média se o tajné schůzce dozvěděla a Bahbouh měl půvabné Miss Vignerové co vysvětlovat. "Nebylo to nic dramatického. Kamil mi řekl, že šlo o pracovní schůzku a já nemám důvod mu nevěřit. Spolupracuje s hodně ženami. Jestli proběhly nějaké dotyky, nevím. Nevěřím na jedna paní povídala," řekla Novinkám Vignerová.

"Jsme spolu. Žádný rozchod, jak jsem se několikrát v médiích dočetla, se nekoná," dodala Vignerová, která chodí s bohatým, o dvacet let starším podnikatelem více než rok.

Kamil Bahbouh si na o hodně mladší a krásné ženy potrpí. Před Anetou chodil s finalistkou České Miss Leonou Grešákovou, která se proslavila především svojí jízdou na koni centrem Prahy. Dokázala během ní projet Letenský tunel. Poté Leona skončila v péči psychiatrů.

Reklama

Výběr článků

Načítám