Hlavní obsah

Soutěže Miss ČR a Česká Miss ukončily válku a budou spolupracovat

Novinky, Gabriela Wolfová, Jakub Kynčl
Praha
Aktualizováno

Vlastníci dosud znepřátelených soutěží krásy Miss České republiky a Česká Miss v úterý podepsali dohodu o partnerské spolupráci. Ředitelka České Miss Michaela Maláčová bude nyní vést obě největší české soutěže krásy. Zda půjde o dlouhodobou spolupráci, či zda se nakonec obě soutěže sloučí v jednu, není jasné.

Článek

Vlastník projektu Miss ČR, developerská společnost Central Group, dal vale celému organizačnímu týmu své soutěže. Spolupráci tak ukončil s Miss World Taťánou Kuchařovou, ředitelem soutěže Jiřím Adamcem i poradcem Milošem Zapletalem. Majitel Miss ČR se však naopak spojil s konkurenční Českou Miss. Spolupráci obou soutěží tak bude nyní vést ředitelka České Miss Michaela Maláčová. S nabídkou však prý přišel sám Central Group.

"Mám velkou radost. Nabídka přišla od vlastníka Miss ČR. Přiznám se, že jsem si to dlouho přála, ale neodvážila jsem se pro to podnikat nějaké kroky a čekala jsem na jejich nabídku," prozradila Maláčová.

"Říkam tomu, že je to polovina maratónu, na který jsem se vydala. Nabírám běh a pokračuji," řekla Novinkám Michaela Maláčová.

Budoucnost spolupráce nemá jasné rysy

Zda zůstanou na televizní obrazovce obě soutěže - Miss ČR i Česká Miss, zatím neví ani Michaela Maláčová. "Na jedné straně bych si přála, aby zůstaly dvě soutěže a dokáži si to i představit. Nezáleží to ale jen na mně. Je to také o partnerech, televizi...," vysvětlovala Novinkám zatím nepříliš přehlednou situaci.

O spolupráci s Jiřím Adamcem, Milošem Zapletalem nebo Taťánou Kuchařovou ředitelka České Miss neuvažuje.

"O režii pana Adamce ani pracovní spolupráci s Táňou neuvažuji. Myslím si, že by bylo fajn se setkat s Táňou a říct si nějaké věci osobně. Má dobrý základ a celý život před sebou. Možná bych jí mohla předat zkušenosti, kterých jsem za svůj život načerpala dostatek," dodala Maláčová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám