Hlavní obsah

Sporťačka Vavřínová končí na Nově

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na televizi Nova Ivana Vavřínová před rokem nahradila jako moderátorka sportovního zpravodajství Pavla Poulíčka. Na konci května ale i ona končí. Kdo ji nahradí, zatím televize tají.

Článek

"Ivana Vavřínová odchází na základě vlastní žádosti. Po domluvě bude na televizní obrazovce ve sportovním zpravodajství do konce května," řekla Novinkám tisková mluvčí televize Nova Michaela Fričová.

Ivana Vavřínová z televizní obrazovky úplně nezmizí. Zůstává v pořadu MotoGP na Nova Sport. "Bude spolupracovat na přenosech motocyklového mistrovství světa,“ upřesnila Fričová.

Kdo Vavřínovou ve sportovním zpravodajství nahradí, je otázkou. "Náhrada za Ivanu zatím není vybrána. Záskok nebude potřeba. Na výběr nové tváře máme minimálně měsíc," dodala Fričová.

Důvod odchodu Vavřínové znám není. Moderátorka si ho chce nechat pro sebe a Nova jen potvrdila, že půvabná blondýnka odchází na vlastní žádost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám