Hlavní obsah

Čtyřletého raubíře vyhodili už pětkrát z mateřské školy

Novinky, Dagmar Plecháčová
Sheffield

Dylan Wilson z anglického Sheffieldu ještě páté narozeniny neoslavil, zato byl už pětkrát vyhozený z mateřské školy. K nejčastějším důvodům jeho častých vyloučení patří plivání, kopání, kousání a házení knih. Matka malého raubíře Jessica Wilsonová je však stále přesvědčená, že její syn je z nevhodného chování osočovaný neprávem. Domnívá se, že nikdo nerozumí jeho problémům.

Foto: Profimedia.cz

Malý Brit dává učitelkám v mateřské škole zabrat. Ilustrační foto

Článek

Čtyřletý Wilson v poslední době způsobil problémy i jedné z učitelek v mateřské školce Monteney v Sheffieldu. Ta nezvládla situaci poté, co ji neomalený chlapec chytil za ňadro a ona ho v afektu uhodila do tváře.

Žena se musela podrobit policejnímu vyšetřování. V současnosti je celá záležitost odložená a učitelka se mohla vrátit zpět do práce.

Matka nesnesla návrat učitelky

Její návrat však rozčílil matku malého Dylana. Ta svého syna nechtěla nechat v přítomnosti ženy, která ho uhodila. Rozhodla se ho proto z mateřské školy Moneteney odhlásit. Zaměstnanci školky matčino rozhodnutí pravděpodobně uvítali s nadšením.

V současnosti nezaměstnaná matka nejspíš zůstane nějaký čas s chlapcem doma. Synovo neustálé zlobení odůvodňuje úmrtím jeho otce, který si před dvěma lety vzal život.

„Školky nejsou schopné pochopit Dylanovu situaci, přestože věděly, co se stalo jeho otci. Podle mě to není spravedlivé. Učitelky s ním zacházely jako s problémovým dítětem, ne jako s dítětem s problémy,“ uvedla matka Jessica Wilsonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám