Hlavní obsah

Modelka svádí špičky Kremlu, postelové scény pak točí kamera

– Moskva
Novinky, Dagmar Plecháčová

Modelka s nevinnou tváří a pronikavýma modrýma očima se stala pastí pro řadu významných představitelů ruské elity. Ekatarina Gerasimovová je moderní Matou Hari, jejímž posláním je zdiskreditovat nešťastníky, kteří podlehnou jejímu půvabu. Modelka je láká do kompromitujících situací a videozáznam se poté objeví na internetu.

Článek

Svádící metoda Gerasimovové se přitom podobá takzvaným „medovým pastím“, které používala už sovětská tajná policie KGB. Návnady v podobě krásných žen tehdy patřily k běžným praktikám a měly za úkol pošpinit tehdejší vlivné diplomaty.

Modelka neváhala nabízet vlastní tělo, ale i drogy. Podařilo se jí přitom údajně svést nejméně šest vysoce postavených členů Kremlu. Mimo jiné i předáka zakázaných „národních bolševiků“ Eduarda Limonova nebo bývalého vůdce hnutí proti nelegální migraci Alexandra Potkina.

Její poslední obětí se stal satirik a scénárista Viktor Šenderovič. Známý satirik je přitom ženatý a má dceru. Po zveřejnění nahrávky, kde se oddává intimním radovánkám s Gerasimovovou, se celý incident snažil převést do vtipu.

Šenderovič si aférou pošpinil jméno

O noci strávené s "Káťou", neboli dívkou pro opakované použití, se nevyjádřil příliš lichotivě. Sex s ní mu podle jeho slov nezpůsobil žádné velké potěšení a dívka sama byla nudná "jako celé gestapo". Věrohodnost Šenderoviče jako známého kritika Vladimíra Putina však utrpěla citelné šrámy.

Zveřejněné video záběry jsou často doprovázeny hudbou a komentovány posměšnými titulky. Tvář dívky na nich však není vidět. Její totožnost už je známa, ale dál se o ní ví jen to, že působí v modelingové agentuře New Best Model.

Gerasimovová se po zjištění své identity stáhla do soukromí. Už nyní ale varoval další prominentní člen Kremlu, že očekává zveřejnění podobných záznamů na internetu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám