Hlavní obsah

Nejvíce sexy ženám světa vévodí podváděná zpěvačka Cheryl Coleová

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Zpěvačka Cheryl Coleová byla britskou verzí magazínu FHM podruhé po sobě zvolena nejkrásnější ženou světa. Manželka fotbalisty Ashleyho Colea si v uplynulých měsících prošla peklem, když média propírala několikanásobnou nevěru jejího partnera. Známý hudební porotce a kolega ze soutěže X Factor Simon Cowell jí před časem jako kamarád poradil, ať už muži nedává další šanci a opustí ho. Poslechla ho a na kráse tím jistě neztratila. Možná naopak.

Článek

Cheryl Coleová za sebou nechala stejně jako loni herečku Megan Foxovou. Na třetí příčce se pak umístila modelka značky Victoria´s Secret Marissa Millerová.

Nejsilnějším nováčkem se v 16. ročníku prestižní ankety ukázala být herečka známá zejména ze snímku Stmívání (Twilight) Kristen Stewartová, která se umístila na šestém místě.

Další vítězky uplynulých ročníků Kelly Brooková a modelka Keeley Hazellová se dostaly do první desítky. Brooková si značně polepšila z loňského 48. místa, když letos skončila na sedmé příčce. Hazellová už druhým rokem opanuje pátou příčku.

Podváděná manželka Woodse se také umístila

Modelka Kate Mossová se letos do stovky nejkrásnějších žen vůbec neprobojovala. Britney Spearsová pak také zklamala, když se z loňské čtvrté pozice letos propadla na 44. místo. A podváděné manželce Tigera Woodse může být útěchou to, že se poprvé v životě dostala mezi elitní stovku žen. Obsadila 65. místo.

Zajímavé taktéž je, že brunety letos zcela převálcovaly blondýny. Do první stovky se jich dostalo 64, což je dvakrát více než blondýn. Těch bylo ve stovce přesně 32.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám