Hlavní obsah

Gábina Partyšová se chystá na plastiku, chce větší a pevnější prsa

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová se rozhodla. Nechá si na plastické chirurgii upravit prsa. Po porodu syna Kristiána se jí poprsí zmenšilo o více jak jednu velikost a zemská přitažlivost prý začala také působit.

Článek

"Každá máma ví, co s ňadry dělá kojení. Než jsem otěhotněla, měla jsem plné trojky, teď mám menší dvojky a samozřejmě vypadají jinak," řekla Novinkám Partyšová. "Jsem nyní rozhodnutá, že úpravu podstoupím. Docela bych si vzala ty svoje pevné plné trojky zpět," usmívá se.

Pod kudlu plastického chirurga se ale nechystá v nejbližších dnech. "Plánujeme s manželem ještě druhého potomka a až po něm si prsa nechám upravit," vysvětlila. "Myslím si, že je nesmysl s ňadry něco dělat již teď, když chceme druhé dítě. Z doslechu vím, že ženy, které se ještě před porodem pyšnily silikony, musely po kojení stejně na další úpravu," upřesňuje.

"Druhé dítě bychom chtěli tak do dvou let. A protože třetí v plánu není, vyhledám pak pomoc plastického chirurga," dodala Partyšová na opening párty Music clubu Theatro.

Tu si nenechala ujít řada dalších známých tváří. Dorazili Jiří Korn, Dasha, Jan Saudek, Andrea Verešová nebo Markéta Poulíčková s přítelem Lukášem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám