Hlavní obsah

Britská profesorka si na dovolené vzala bezdomovce, čekají už druhé dítě

Novinky, Dagmar Plecháčová
Londýn

Neuvěřitelná hra osudu se postarala o spojení zdánlivě neslučitelného páru. Úspěšná univerzitní profesorka Joanne St Clairová poznala během dovolené svého životního partnera. Jejím vyvoleným se stal pouliční muzikant bez vlastního domova Daniel Orlick. Po devíti dnech známosti se vzali a dnes čekají už druhé dítě.

Článek

Bývalá profesorka z britského hrabství Lancashire před sedmi lety odletěla na dovolenou do Los Angeles. Měla dobrou práci, vlastní dům i auto, ale v životě se přesto cítila nenaplněná. Rozhodla se proto dát si pauzu a odjet si odpočinout na prázdniny za oceán.

Poprvé spolu mluvili o rodině Simpsonových

Po dvou dnech potkala mladého muzikanta. Setkali se v hostelu, kde dříve pracoval a začali si povídat o seriálu Simpsonovi. Nakonec se mladý Američan svěřil i s tím, že si vydělává jako pouliční muzikant. Jako mnozí další snil i on o pěvecké kariéře, ale neměl štěstí.

Vzájemně si i přes všechny nesnáze a velkou dálku, která je od sebe dělila, padli do oka. Jejich láska trvala pouhých pět dní, když Orlick řekl Clairové: „Víš o tom, že budeme manželé“ a učitelka neváhala ani chvíli a odpověděla: „Ano, vím to“.

Snubní prsteny si nechali vytetovat

Po devíti dnech od seznámení je soud v Los Angeles prohlásil za manžele. Snubní prsteny si přitom nechali na prsty vytetovat a svatební noc strávili v hostelu.

„Naše náhodné setkání předčilo mé nejdivočejší sny. Lidé se vždy budou snažit dělat rozumné věci. Nechat za sebe občas mluvit své srdce ale určitě stojí za zkoušku. Já to udělala a rozhodně nelituji,“ řekla Clairová.

V listopadu se páru narodí už druhé dítě

Rodinu a přátele Angličanky její rozhodnutí přinejmenším zaskočilo. Ona však všem dokázala, že pohádkové příběhy se stávají. Spolu se svým mužem žijí v Anglii již sedm let a vychovávají čtyřletého syna Elijaha. Sourozence by se malý Elijah měl dočkat během listopadu.

Sedmatřicetiletá bývalá profesorka nyní působí jako manažerka svého manžela. „Vzhledem k tomu, jak jsme se s Danielem setkali, v našem domě neexistuje slovo nejde nebo nemůžu,“ uvedla odhodlaně Clairová.

Reklama

Výběr článků

Načítám