Hlavní obsah

Angličané hlásí duchy, kteří v noci sexuálně napadají své oběti

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Britové nahlásili největší výskyt démonů, zlých duchů, vlkodlaků, čarodějnic a jiných strašidelných postav za posledních 25 let. Odborníci na nadpřirozené jevy mají plné ruce práce s jejich objasňováním. Nově se objevují i hlášení o duších se sexuálními touhami útočícími především v noci.

Článek

Nejvíce zaznamenaných setkání s duchy pak přichází od obyvatel hrabství Yorkshire na severu Anglie.

Kromě přibývajících zpráv o démonech, strašidlech a vlkodlacích se však množí zvěsti i o výskytu duchů se sexuálními touhami. Jde o démony nazývané Incubus a Succubus. První zmiňovaný se ve spánku pohlavně stýká se ženami, znásilňuje je a přitom oběti vyčerpává až k smrti. Succubus pak pohlavně svádí muže, především mnichy.

Pekelný chrt a tvor se zářícíma očima

Obyvatelé Yorkshire popsali také srážku auta se strašidelným pekelným chrtem. Další svědci se vyděsili, když na vodní hladině zahlédli tvora s dlouhým krkem, velkým tělem a zářícíma očima.

V oblasti Dartmoor na jihozápadě Anglie se zase místní obávají démona muže, který před časem spáchal sebevraždu. Zjevuje se lidem, kteří se ocitnou poblíž jeho hrobu. Popisují ho jako odporně vychrtlou postavu oblečenou do špinavých roztrhaných cárů šedého roucha.

Podle vedoucího výzkumu zabývajícího se paranormálními jevy Lionela Fanthorpa jsou setkání s duchy stejně rozšířená jako byla ve středověku.

„Současná lidská populace je mnohonásobně větší než v minulosti. Proto je i statisticky více šancí, že se lidé s různými nadpřirozenými postavami a zvířaty setkají,“ dodal Fanthorpe.

Reklama

Výběr článků

Načítám