Hlavní obsah

Těhotná Kristelová a exotická Nancy z Ošklivky Katky se v sobotu vdaly

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Kateřina Kristelová a exotická modelka Nancy Johannes se v sobotu vdaly ve stejný čas. Kristelová řekla své "Ano" o šest let mladšímu hokejistovi Martinovi Tůmovi v kostele v Klánovicích, Nancy se vdávala na Staroměstské radnici v Praze.

Článek

Kateřina Kristelová je v šestém měsíci těhotenství. Svatbu chtěla stihnout před narozením miminka, aby se první potomek páru narodil do úplné rodiny.

Církevní svatba se konala v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Klánovicích v půl třetí odpoledne. Poté se novomanželé přesunuli do blízké restaurace na slavnostní hostinu. Kristelovou vedl k oltáři otec František Blažek.

Kristelová se narodila jako Kateřina Blažková, ale pro šoubyznys jí přišlo jméno málo reprezentativní. Proto se nechala přejmenovat na Kristelovou. V občance bude mít nyní jméno Kateřina Tůmová Kristelová.

V půl třetí odpoledne řekla své "Ano" také exotická modelka Nancy Johannes známá z reality show Vyvolení, a také ze seriálu Ošklivka Katka, kde hrála jednu z hlavních ženských rolí.

Nancy si po sedmileté známosti vzala svého přítele Paula, se kterým má skoro dvouročního syna Davida Tangi. Obřad se konal na Staroměstské radnici.

"Jsem moc šťastná. Paul je skvělej chlap, a už když jsme se poznali, jsem věděla, že mám před sebou chlapa, se kterým jednou založím rodinu," řekla Novinkám Nancy.

Nancy a Paul žijí v Londýně. Modelka ale stále velmi často jezdí do Čech, kde vyrůstala od svých sedmi let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám