Hlavní obsah

Syn Bolka Polívky chce být model, má za sebou první přehlídku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vladimír Polívka, syn herce Bolka Polívky a Chantal Poullain má za sebou první módní přehlídku. Modeling je podle něj výborně placená brigáda a rád by se mu do budoucna věnoval. Ale jen v Česku, velkou kariéru v zahraničí v plánu nemá.

Článek

"Nemůžu říct, že to bylo něco příjemného, ale snad si zvyknu,"  řekl Novinkám dojmy po své první módní přehlídce Polívka. Modeling bere jako brigádu při studiu. "Za málo času to je hodně peněz," dodal.

"Nechci dělat žádnou velkou kariéru, beru to jako skvělý přivýdělek při studiu. Je to velmi dobře placený. Lepší než na poli, né," dodal s úsměvem a moravským přízvukem.

Humor i herecký talent má v genech. Syn herce Bolka Polívky a jeho exmanželky Chantal Poullain jde ve stopách svých rodičů. Od října bude studovat herectví na pražské DAMU. "Rodiče mě na zkoušky nepřipravovali. Máma se nezapojovala, ale ráda se dívala. Pomáhala mi sestra Anča," dodal Polívka mladší.

Na módní přehlídce v obchodním domě My předváděli vedle Polívky Muž desetiletí Jakub Kauer, Česká vicemiss Zuzana Štěpanovská, herečka Yaise Garcia Delgado známá z filmu Ženy v pokušení nebo Diana Kobzanová, která se vrátila z měsíčného pobytu na Miami.

Reklama

Výběr článků

Načítám