Hlavní obsah

Mahulena Bočanová a Olga Menzelová opustily milence

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Mahulena Bočanová se po tříměsíčním vztahu rozešla s o čtrnáct let mladším milencem, manažerem Jakubem Vytáčkem. Rozchod se nevyhnul ani Olze Menzelové. Ta se rozešla před třemi měsíci s režisérem Jaroslavem Brabcem, se kterým má dceru Annu Karolinu (1,5)

Článek

Bočanová s mladším přítelem vydržela jen čtvrt roku. Společně si užili dovolenou v Thajsku a hned po návratu vztah herečka ukončila. Důvodem je její dcera Márinka, jejíž výchova je pro herečku na prvním místě. Márinka je oproti stejně starým dětem nevyzrálá a potřebuje speciální péči. Kvůli dceři se Mahulena rozhodla, že vztahy s muži musí na čas odsunout na druhou kolej.

Bočanová je stále vdaná za producenta muzikálu Děti ráje Viktora Mráze. Ten má už za  Mahulenu několik měsíců náhradu. Je zamilovaný do zpěvačky Marty Jandové. Psychologové ale doporučili, aby se Mahulena s Viktorem kvůli dceři zatím nerozváděli. Oba stále žijí v Čičovicích - Viktor se z domu odstěhoval jen o pár metrů dál do penzionu, který vlastní. Márinka má tak oba rodiče stále blízko a zatím problémy netuší.

Tři měsíce už je sama také Olga Menzelová. Rozešla se s režisérem Jaroslavem Brabcem, se kterým má dceru Annu Karolinu. Odstěhovala se ze společného bytu na pražském Vyšehradě a pronajala si byt. S Brabcem prý zůstali přáteli.

Kvůli Brabcovi opustila Olga manžela, režiséra Jiřího Menzela. Dlouho se spekulovalo, kdo je otcem dcery Anny Karoliny.  Menzel svoji ženu stále miluje a nikdy nepožádal o rozvod. Je tedy víc než pravděpodobné, že se manželé k sobě brzy vrátí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám