Hlavní obsah

Milenka Filipa Renče, hvězda Novy Kloubková se rozvedla

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka zpráv televize Nova Kristina Kloubková se ve středu stala rozvedenou paní. Krátce po půl jedenácté ji v prvním stání u soudu v Praze rozvedli s muzikálovým zpěvákem Alanem Bastienem.

Článek

Kloubková ani Bastien u soudu nebyli. Zastupovali je jen právníci. "Šlo vlastně jen o úřední záležitost. Na všem jsme se předem dohodli včetně majetkového vyrovnání, takže nebyl žádný problém," řekl Novinkám Alan Bastien.

"Nežijeme spolu deset měsíců. Rozvod se konal až dnes jen proto, že Kiki byla pracovně velmi zaneprázdněná," vysvětlil zpěvák.

Kristina se rozešla s manželem poté, co se zamilovala do režiséra Filipa Renče. S tím nyní prožívají partnerskou krizi. Jak sám Renč potvrdil, s Kristinou nejsou už tři dny v kontaktu. Moderátorka mu nebere ani telefony.[celá zpráva]

Návrat k dnes již bývalému manželovi se ale prý konat nebude. "To máme vyřešené. Jsme přátelé a nic víc z toho určitě už nebude," upřesnil Bastien, který se rozváděl již podruhé. Třetí vstup do svazku manželského prý v brzké době neplánuje. "Nikdy neříkej nikdy, ale zatím na další svatbu říkám rázně ne," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám