Hlavní obsah

Milenka režiséra Renče Kristina Kloubková se ve středu rozvádí

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka odpoledního zpravodajství na televizi Nova Kristina Kloubková (33) se rozvádí. Již ve středu ji čeká první a zřejmě i poslední rozvodové stání se zpěvákem Alanem Bastienem (39). Toho opustila kvůli režisérovi Filipu Renčovi (44).

Článek

Kristina Kloubková opustila manžela Alana Bastiena po dvouletém manželství loni na jaře. V té době se při zkouškách muzikálu Baron Prášil, na němž pracovala jako choreografka, sblížila s jeho režisérem Filipem Renčem.

Manželé se na rozvodu dohodli poklidně, problémy nebyly ani s rozdělením majetku. Jen kvůli pracovnímu zaneprázdnění začali rozvod řešit až letos. "S Kristinou jsme se na všem dohodli. Myslím si, že vše bude vyřešeno během prvního stání," řekl Novinkám Alan Bastien.

Kristina Kloubková momentálně prožívá s Filipem Renčem vztahovou krizi. Jejím důkazem bylo i režisérovo opilecké extempore na sobotním přímém přenosu vyhlášení cen Akademie populární hudby Anděl 2009. Renč se před začátkem opil natolik, že nedokázal předat jednu z hlavních cen. Na poslední chvíli ho zastoupil houslový virtuos Pavel Šporcl.

Dva dny poté se Renč omluvil pořadatelům i televizi Nova a svoji indispozici vysvětlil tím, že po hádce s milenkou Kloubkovou špatně zkombinoval léky na uklidnění a alkohol.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám