Hlavní obsah

Lucie Bílá má kšeft od exmanžela Noida

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Lucie Bílá dostala práci od exmanžela Vaška Noida Bárty. Nazpívá titulní píseň k očekávanému filmu Kajínek. Hudbu k filmu má totiž na triku právě Noid.

Článek

Práce na Kajínkovi by se dala nazvat rodinným byznysem. Muzikant Vašek Noid Bárta dohodil Lucii Bílé nazpívání titulní písně k filmu, který produkuje rodina jeho současné přítelkyně Aleny Jáklové.

"Lucka je nejlepší zpěvačka u nás. Nemá konkurenci. Tak to je a asi vždycky bude," řekl Novinkám důvod svého výběru Noid. "S Luckou jsme stále dobří přátelé a já jsem moc rád, že moji nabídku přijala," upřesňuje muzikant. "Titulní píseň zpívá s Kamilem Střihavkou," dodal  Noid.

Foto: Doležal Michal, ČTK

Představitel Kajínka Konstantin Lavroněnko s kolegyní Tatianou Vilhelmovou

Vašek Noid Bárta je autorem kompletní hudby k filmu Kajínek. Je to poprvé, co dělá hudbu k celovečernímu filmu. "Byla to pro mě nová práce, ale strašně mě to bavilo," říká Noid, který složil například hudbu k muzikálu Němcová.

Film Kajínek, inspirovaný životem nejznámějšího českého nájemného vraha,  by měl přijít do kin letos 5. srpna. Jiřího Kajínka hraje Rus Konstantin Lavroněnko, jeho advokátku Kláru Slámovou ztvárnila Tatiana Vilhelmová. Producentem a režisérem je Petr Jákl ml., bratr Noidovy přítelkyně Aleny.

Reklama

Související články

První záběry z filmu Kajínek jsou na světě

Režisér filmu Kajínek Petr Jákl představil ve čtvrtek v Praze první ukázku natočeného materiálu. Nejslavnějšího českého vězně hraje ve filmu předabovaný Rus...

Lucie Bílá odhaluje soukromí na internetu

Lucie Bílá má svůj nový pořad. Na internetové televizi Stream bude pravidelně odhalovat své soukromí. V prvním díle vzala kameru na křtiny dcery své kamarádky....

Výběr článků

Načítám