Hlavní obsah

Klára Vytisková z Toxique boduje: kampaň za čtvrt miliónu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Výstřední zpěvačka a moderátorka Klára Vytisková získala kampaň na luxusní značku šperků. Podle informací Novinek dostala za nafocení čtvrt miliónu korun.

Článek

Vytisková v kampani vystřídala moderátorku Kateřinu Kristelovou, se kterou firma ukončila spolupráci. Zpěvačka kapely Toxique je novou tváří značky.

Vytiskovou si firma vybrala pro její osobitost. "Klára je momentálně vnímána jako jedna z nejvýraznějších osobností českého showbusinessu a hudební scény. Těžko bychom hledali zajímavější kombinace modelů. Její módní kreace jsou hodnoceny ve všech módních policiích, hodnoceních a rubrikách. Naše značka je určena pro lidi, kteří chtějí být osobití, nebojí se vyjádřit svůj názor a individuální postoj k životu," řekla PR manažerka značky Storm Eva Jasanovská.

"Šla jsem do toho, protože se mi od nich líbí hodně věcí," vysvětlila Klára Vytisková. Přesný honorář prozradit odmítla. Podle zákulisních informací za kampaň inkasovala čtvrt miliónu korun.

Pracovně se Vytiskové velmi daří. Moderuje na České televizi pořad Medúza a se svojí kapelou Toxique pracuje na nové desce. "Teď vychází singl Shout a na podzim vyjde deska a k ní pojedeme turné s úplně novým designem pódia, novými kostýmy a novou show," dodala Vytisková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám