Hlavní obsah

V estrádě Miss Česko-Slovensko otevřeně lhali, tvrdí Maláčová

– Praha
Novinky, Jakub Kynčl, Gabriela Wolfová

Pokud někdo očekával, že konkurenční boj České Miss a Miss ČR skončil tím, že Česká Miss získala práva na všechny důležité mezinárodní soutěže krásy, tak se mýlil. Sobotní pořad Miss Česko-Slovensko totiž podle Maláčové uvedl lidi v omyl tvrzením, že mají organizátoři Miss ČR práva vyslat některou ze svých dívek na soutěž Miss Earth. To rozzuřilo Maláčovou, která tvrdí, že práva má její soutěž.

Článek

"Jsme pohoršeni úrovní a obsahem sobotního pořadu České televize Miss Česko-Slovensko. Diváci byli svědky matoucí a nekvalitní estrády, která neměla s jakoukoliv národní či mezinárodní soutěží krásy nic společného," napsala v otevřeném e-mailu Novinkám za Českou Miss Michaela Maláčová.

Maláčová má navíc i jeden významný důvod, proč se rozčilovat a žádat nápravu. "Veřejnost byla uvedena v omyl tvrzením organizátorů Miss ČR, že drží licenci na soutěž Miss Earth. Žádáme Miss ČR o vysvětlení a omluvu za šíření této nepravdivé informace. Jsme to my, organizátoři České Miss, kteří drží v ruce platnou a podepsanou smlouvu s organizátory na Miss Earth pro rok 2010," uvedla Maláčová.

Kuchařová s Adamcem oponují

"Pokud jde o urážlivé tvrzení, že jsme mystifikovali veřejnost o účasti naší vítězky na Miss Earth musíme podotknout, že smlouva je před podpisem. Jsme závazně domluveni, že budeme v letošním i příštím roce vysílat na tuto soutěž delegátku soutěže Miss ČR, přičemž licenční smlouva vychází z návrhu, který jsme obdrželi od pořádající organizace soutěže Miss Earth," reagovali pro Novinky ředitel soutěže Jiří Adamec a její prezidentka Taťána Kuchařová.

"Naopak jsme neobdrželi informaci o tom, že by jejich smluvním partnerem, natož exkluzivním, byla soutěž Česká Miss," dodali v reakci na vyjádření Maláčové zástupci Miss ČR.

Maláčová chce finální řešení

"Předpokládám, že potom, co veřejnost zhlédla sobotní estrádu, médii správně nazvanou 'mezinárodní ostudou a blamáží', dojde konečně k řešení současné situace. Buď podobný program nevysílat živě v hlavním vysílacím čase na České televizi, nebo změnit organizátora a tvůrce. Hájím tím zájmy všech producentů, kteří vysílají přímé přenosy na českých televizích," uvedla Maláčová, která dodala, že měl sobotní pořad poloviční sledovanost než její finále České Miss.

Reklama

Výběr článků

Načítám