Hlavní obsah

Exmanželka Pepy Vojtka se klepe strachy: hrozí jí nebezpečná operace páteře

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Exmanželka Pepy Vojtka a Dana Hůlky, tanečnice Libuška Vojtková (29), má vážné zdravotní problémy. Trápí ji velké bolesti zad kvůli vyhřezlým plotýnkám a prognózy nejsou růžové. Čeká ji operace páteře a možná se už nikdy nebude moct vrátit na prkna, co znamenají svět.

Článek

"Bohužel to vypadá opravdu špatně. Lékaři udělali poslední pokus před zřejmě nutnou operací. Denně docházím do rehabilitační kliniky Malvazinky, kde jsem prakticky celý den. Absolvuji elektroléčbu, cvičení s fyzioterapeutem, magnetické cvičení v bazénu, kyčelní koupele, skupinové cvičení a další procedury," řekla Novinkám Vojtková.

Libušce se problémy s vyhřezlými plotýnkami vrátily krátce před premiérou muzikálu Baron Prášil. Musela přestat tančit a denně jí lékaři píchali kortizonové injekce.

V muzikálu začala znovu tančit asi dva týdny po premiéře. "Tančila jsem asi týden a půl a musela jsem přestat. Nedalo se to vydržet. Od té doby jsem na pódiu nestála," prozradila půvabná tanečnice.

Pokud léčba na Malvazinkách nepomůže, čeká Libušku náročná operace páteře. Tanečnice z ní má pochopitelně obrovský strach. Je riziko, že už nikdy nebude moct tančit.

Maminka dvouročního syna Matyáše je teď bez výplaty. Tančit nemůže a jedinými příjmy jsou tak alimenty od Pepy Vojtka a příležitostné honoráře z modelingu.

Reklama

Výběr článků

Načítám