Hlavní obsah

Sokolová vrací úder Milošovi Zapletalovi: Za své tělo se nestydím, tady je důkaz

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalý prezident Miss ČR Miloš Zapletal osočil královny krásy 2007 Kateřinu Sokolovou, že se odmítla zúčastnit klání Miss Česko-Slovensko z důvodu, že má problémy s postavou a nechce se svléknout. Sokolová na to zareagovala prakticky beze slov. Svlékla se do plavek a je finalistkou soutěže o nejkrásnější nohy roku 2010.

Článek

Kateřina Sokolová a její kolegyně Zuzana Jandová byly jediné dvě vítězky z minulých let, které se odmítly zúčastni Miss Česko-Slovensko, jejíž finále se odehraje již tuto sobotu. Jandová účast odmítla kvůli pracovnímu vytížení v zahraničí. "Před měsícem mi volal pan Adamec a já jsem v té době předpokládala, že budu pracovně v Istanbulu. Tam také za pár dní odlétám. Navíc si myslím, že tato účast by mi nic nepřinesla," řekla Novinkám Sokolová.

"Kateřina usoudila, že po třech letech, co není Miss, by její vnady nebyly pro diváky to nejlepší. Občas se stane, že některá dívka má problém se do soutěže vejít," komentoval neúčast Sokolové bývalý prezident Miss ČR, nyní poradce soutěže krásy Miloš Zapletal.

"Za své tělo se rozhodně nestydím a pokud jde o prestižní záležitost, nemám problém se do plavek svléknout. Nerada se odhaluji, ale patří to k mé práci. Jsem na to zvyklá. Co řekl pan Zapletal, mi přijde absurdní," řekla Novinkám Kateřina Sokolová. Své sexy křivky ukázala na módní přehlídce plavek v rámci představení finalistek soutěže Nejkrásnější nohy 2010.

Sokolová bude bojovat o titul s Českou Miss Ivetou Lutovskou a vicemiss ČR 2003 Markétou Divišovou. "Nohy jsou jedna z mála částí mého těla, se kterou jsem spokojená," usmívá se Sokolová. "Když jsem se dozvěděla, že mě vybrali do finálové trojky, byla jsem poctěna," dodala.

Sokolovou netrápí ani pomerančová kůže, která je noční můrou většinu žen. "Recept, jak bojovat proti celulitidě, nemám. Já piji hodně vody, cvičím a chodím na lymfodrenáže," dodala Sokolová.

Loňskou vítězkou titulu Nejkrásnější nohy 2009 se stala tanečnice Libuška Vojtková. Hlavní cenou bylo padesát tisíc korun. Letošní vítězka si odnese roční členství do Holmes Place a dárkový poukaz na deset tisíc korun na nákup plavek. O Libušce Vojtkové rozhodla odborná porota, letos o vítězce rozhodne veřejnost prostřednictvím on-line hlasování na stránkách soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám