Hlavní obsah

Sexbombě Mesarošové vykradli auto, přišla o věci za padesát tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silikonové modelce Dominice Mesarošové v noci z úterý na středu vykradli před domem v pražské Libni auto. Přišla o vestavěnou dotykovou navigaci, luxusní značkové brýle a má poškozený zámek u vozu.

Článek

"Stalo se to kolem šesté ráno. Vyšla jsem z domu až někdy kolem druhé hodiny odpoledne a čekalo na mě auto s otevřenými dveřmi," řekla Novinkám Mesarošová.

"Kromě zničeného zámku jsem přišla o značkové brýle za deset tisíc korun a vestavěnou dotykovou navigaci. Bohužel i když auto pojištěné mám, na navigaci se pojistka nevztahuje. Trošku se děsím, kolik mě to bude stát," říká modelka. "Zajímala je vysloveně navigace. U volkswagenu se krade prý často, nejlépe se pak prodává," upřesňuje Mesarošová.

Místo slunečného dne Dominiku čekaly potíže se sepisováním protokolu. "Také jsem nevěděla, kde další noc auto nechám. Nemám garáž a nechat auto přes noc otevřené jsem nemohla. To bych nemusela přijít jen o navigaci, ale o celé auto. Nechala jsem auto v garáži u kamaráda," vysvětluje.

Dominika má pronajatý byt v pražské Libni. "Už jednou se mi do auta zkoušeli dostat, ale nepovedlo se. Dnes jsem se na policii dozvěděla, že u nás v ulici v týdnu vykradli dva byty. Jsem bez partnera a bydlím sama. A musím přiznat, že se začínám docela bát," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám