Hlavní obsah

Česká Miss Válková dostala auto za půl miliónu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss 2010 Jitka Válková převzala jednu z hlavních cen soutěže krásy - auto za půl miliónu korun. Řidičák má teprve od loňského listopadu a od té doby neřídila. "Předem se omlouvám policistům a ostatním řidičům," řekla Novinkám před svojí první jízdou se smíchem Válková.

Článek

Jitka Válková vyhrála v soutěži vůz Suzuki SX4. Vůz v cihlové metalické barvě se bude hodit Jitce i na cesty na Moravu. "Je to moje úplně první auto v životě. Jsem nadšená. Do Třebíče alespoň nebudu muset jezdit autobusem," řekla Novinkám Válková.

S řízením zatím nemá zkušenosti. Naposledy řídila v autoškole. Řidičské oprávnění má od loňského listopadu. "Od té doby jsem neřídila. Neměla jsem možnost. Rodiče nemají řidičák, takže auto v rodině nebylo," vysvětluje.

"Plánovala jsem, že si  pořídím nějaké obyčejné hodně levné auto, abych se za volantem otrkala a zaparkovala bez toho, abych odřela pět jiných aut," směje se.

První jízdu v novém voze absolvuje s přítelem Mirkem Ciprou. "Sama bych si asi ještě netroufla. Do autosalonu pro mě přijede přítel a odřídí to domů. O víkendu pojedeme k našim do Třebíče. Tam si to pořádně natrénuju," prozrazuje.

Rodiče už jejího nového přítele Mirka Cipru znají. Nejdříve se prý velmi báli dvacetiletého věkového rozdílu, který dělí Jitku s novým partnerem. Po seznámení ale byli nadšeni. "Byl se mnou u rodičů na Velikonce. Rodiče ho poznali a ví, že to je hodný chlap. S věkem už nic nenaděláme," směje se. "Znám i horší případy. Myslím, že věk zas tak nehraje roli," dodala Válková.

Nový vůz převzala také Česká Miss World 2010 Veronika Machová. Narozdíl od Válkové ale získá jen jeho zapůjčení na jeden rok. Machová bude jezdit v nejmenším voze Suzuki Splash v černé barvě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám