Hlavní obsah

Miss Pavelková: Táta mě na dovolené terorizuje

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silikonová finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková tráví dovolenou s rodiči v italských Dolomitech. Spíš než dovolenou to ale se smíchem nazvala spíš vojenským cvičením. Otec jí dovolí jít na toaletu maximálně dvakrát denně.

Článek

Pavelková je po rozchodu s podnikatelem Robertem bez partnera, a tak dovolenou tráví s rodiči v italských Dolomitech. "Nazvala bych to spíš vojenským cvičením než dovčou," prozradila se smíchem Novinkám silikonová kráska.

"Taťka to spíš pojal asi jako soustředění.  Každý den je budíček v sedm hodin ráno, nástup na sjezdovku přesně v devět. To se otevírají vleky a jezdíme až do zavíračky. Za celý den mám nárok jen na jednu maximálně dvě dvacetiminutové pauzy na toaletu a svařáka," prozradila denní program Romana. "Vlastní otec mě terorizuje," směje se.

"To, že je můj taťka bývalý učitel juda, se asi nezapře a tady se to jasně projevilo. Každý den najezdíme okolo sedmdesáti kilometrů," upřesňuje.

Náročný tréning dává modelce pořádně zabrat. "Mám namožený snad každý sval v těle. Je to peklo, ale kdo by se vzepřel vlastnímu otci," směje se. "Asi táta chce, abych ušetřila v Praze za fitko. To se mu docela daří. Ještě tak měsíc pod jeho vedením na lyžích a budu průsvitná," prozrazuje Pavelková.

"Nejvíc jsem si užila jízdu, když jsem přistála na kapotě auta. To ve Špindlu k vidění není," dodala Pavelková.

Reklama

Výběr článků

Načítám