Hlavní obsah

Zpěvačka Nývltová hledá chlapa, dává si inzerát

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Kamila Nývltová (20) je zoufalá. Nemůže najít žádného partnera. "Nikdo mě nechce, chlapi se mě asi bojí," přiznala Novinkám finalistka pěvecké soutěže X Factor.

Článek

"Já bych opravdu už moc chtěla přítele. Ale nemám štěstí. Když se mi nějaký líbí, tak většinou nemá zájem a naopak. Asi ze mě chlapi mají strach," prozradila smutně Novinkám Nývltová.

Mladičká zpěvačka se chytila na muzikálové scéně a před měsícem vydala své první sólové album. K titulní písni "Son Of A Preacher Man“ natočila videoklip, který jí v Silwer café pokřtili Leoš Mareš, Marian Vojtko a Pavel Novotný. "Všichni tři jsou zadaní, tak i u nich mám smůlu," smála se Kamila.

Mareš se sice rozvádí, ale je stále zamilovaný do modelky Gábiny Dvořákové, Vojtko randí s tanečnicí Libuškou Vojtkovou, bývalou manželkou Pepy Vojtka a Dana Hůlky a Pavel Novotný na křest dorazil se svojí partnerkou Veronikou.

"Klidně mi dejte inzerát. Třeba na mě někde princ, kterého bych jinak neměla šanci poznat, čeká," dodala se smíchem Nývltová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám