Hlavní obsah

Žena popojíždí autem a venčí psa přímo z okénka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Toto není apríl! O velkou zábavu jako na prvního dubna se však už s předstihem před několika dny postarala jistá řidička v Černošicích u Prahy, která svého psího miláčka venčila přímo z okénka auta. Navíc zastavila pokaždé, když si pejsek chtěl ulevit, čímž v úzkých uličkách značně ohrozila dopravu.

Článek

„Nechtěl jsem věřit svým očím, tak jsem to radši natočil. Chvíli jsem si říkal, že je ta paní asi nemocná a nemůže chodit, ale pak mě napadlo, že to by asi nemohla ani řídit,“ divil se náhodný svědek, který pořídil záznam na mobilní telefon.

Řidička způsobila i dopravní komplikace, protože zastavila pokaždé, když u patníku zastavil její pes. Auta se jí pak musela vyhýbat. „Řidič toho bílého favoritu, co ji na záznamu objíždí, u mne pak zastavil a říkal - to snad není možné, to byste měl vyfotit. Tak jsem se rozhodl ji trochu proslavit“, dodává amatérský kameraman pobaveně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám