Hlavní obsah

Syn Viléma Čoka byl brutálně napaden, odškodnění dostal 400 korun

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Vilém Čok zuří. Neznámí pachatelé napadli jeho sedmnáctiletého syna Filipa a ten skončil se zlomeným nosem, četnými pohmožděninami a řeznými ránami v obličeji. Syn má trvalé následky a Čok dostal od pojišťovny pouhých 400 korun.

Článek

Loni v září napadli Filipa Čoka před restaurací v Čakovicích. "Málem mi zabili syna, ale můžu se radovat, že přežil," řekl Novinkám Vilém Čok. "Když vycházeli s kamarádem z hospody, kde byli na pivu, napadli ho bezdůvodně nějací výrostci. Vylízal se z toho, ale stále není v pořádku a následky si ponese celý život. Hodně se to podepsalo na jeho psychice. Na tohle jen tak nezapomene," vysvětluje Čok. Filipovi zůstaly v obličeji jizvy a zda bude muset na plastiku nosu, se teprve uvidí.

Zpěvák synovi Filipovi platí sedmnáct let úrazové pojištění. Očekával, že syn dostane alespoň nějaké odškodnění.  "Platím pojišťovně za syna 300 korun měsíčně a teď jsem zjistil, že to bylo úplně zbytečné," prozradil Novinkám Vilém Čok.  "Jsem úplně v šoku. Málem jsem ho pohřbil a oni mu poslali 400 korun. To je skoro výsměch," říká Čok.

"Bylo mi vysvětleno, že jsem platil málo. Kdyby mi někdo v minulosti řekl, plať víc, tohle je k ničemu, tak bych to samozřejmě udělal. Ale to pochopitelně nikdo neudělal. Pěkně mě nechali platit tři stovky a pak nám pošlou tuhle směšnou částku," dodal Čok.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám