Hlavní obsah

Karel Gott už tři noci nespal, trpí nesnesitelnými bolestmi

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karla Gotta (70) trápí nesnesitelné bolesti. I když operace vyhřezlé plotýnky dopadla podle lékařů dobře, Gott se svíjí v bolestech. Denně dojíždí do nemocnice na kapačky a v pondělí se kvůli němu dokonce sešlo lékařské konzilium.

Článek

Poslední tři noci Karel Gott nezamhouřil oči. Trpí šílenými bolestmi. Denně ho vozí speciálně upraveným vozem řidič Olda Havránek do nemocnice. V autě Slavík v podstatě leží.

Mobilní telefon Gotta zvedá jeho manažer webových stránek Jan Adam. "Karel je v nemocnici. Bližší informace o jeho stavu vám neřeknu," řekl Novinkám Adam. Karla denně jeho řidič vozí do nemocnice na kapačky, které trvají celé čtyři hodiny. Jedině ty Slavíkovi trochu uleví od bolesti.

Gott nemůže sedět, má veliké problémy s chůzí. Obrovské bolesti má už i když leží.  "Lékaři si s tím nevědí rady. Bolesti jsou vážně nesnesitelné. Trpím strašně. Jedině kapačky bolesti alespoň trochu utlumí,“ prozradil Blesku v pondělí Gott.

Lékaři jsou bezradní. Netuší, co stojí za zpěvákovými bolestmi. Podle rentgenů a dalších vyšetření nic nenašli. Operace vyhřezlé plotýnky dopadla dobře. Pokud budou bolesti pokračovat, hrozí Gottovi další operace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám