Hlavní obsah

Muž s největšími prsy na světě má větší ňadra než většina žen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Čínští lékaři zaskočili svět další podivností, tentokrát informovali o muži s největším poprsím na světě. Muž se sám rozhodl vyhledat odbornou pomoc a navštívil specializovanou kliniku v Pekingu. Poprsí se třiapadesátiletému Kuo Fengovi začalo zvětšovat před deseti lety a dosud nepřestalo růst.

Článek

"Pacient je mužem po všech stránkách, má pouze velké poprsí. Pracuje jako farmář a řada úkolů je pro něj velmi nepohodlná, poprsí mu překáží skoro ve všem,“ uvedla doktorka Čang Lilannová, která se specializuje na hrudní oblast těla.

Kuo Feng se zároveň stal nedobrovolnou atrakcí ve vesnici, kde bydlí. Jeho poprsí je velmi výrazné, a není tak divu, že stále čelí posměškům okolí. Právě proto ani v nejteplejším počasí neodkládá svůj kabát.

Problém trvá deset let

Je to již deset let, co se Číňanovo poprsí začalo zvětšovat. Tehdy to přisuzoval však jen celkovému přibírání na váze. V posledních letech se pro něj ale tento stav stává nesnesitelným. Nejen, že se jeho prsa neustále zvětšují, ale ani lékaři mu dosud nebyli schopni pomoci. Navštěvuje jednu nemocnici za druhou, podstupuje řadu vyšetření a veškeré své peníze vynakládá na další lékařské kontroly a léky, ale ve skutečnosti nabral nyní jeho hrudník rekordních rozměrů a diagnóza je stále v nedohlednu.

Muž se dokonce domnívá, že se mu lékaři ani nesnaží příliš pomoci, protože je pro ně kuriozitou vhodnou k dalšímu zkoumání. Apeluje proto: „Pokud lékaři nic neudělají, uříznu si prsa sám.“ Lékaři se ale brání, že nechtějí jednat, dokud nebylo zjištěno, co je s jeho tělem v nepořádku a jak pokračovat dál.

Otrava za prsy nestojí

„Za svou třicetiletou lékařskou praxi jsem se s ničím podobným nesetkala. Zajímalo nás, jestli strava pana Fenga neobsahuje nějaké jedy či není jinak kontaminována, ale v jeho krvi jsme nic takového nenašli. Jeho genetické testy jsou také normální. Ani rentgen nic neprokázal, o rakovinu se nejedná. Zdá se, že jde pouze o tukovou tkáň. Jediné, co můžeme určit téměř jistě, je skutečnost, že Kuo Feng je majitelem největšího poprsí na světě," dodala lékařka Čang Lilannová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám