Hlavní obsah

Nová Česká Miss Jitka Válková: premiéra v roli modelky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2010 Jitka Válková má za sebou první módní přehlídku. Před účastí v soutěži krásy neměla žádné zkušenosti s modelingem a tak byla před svojí premiérou pořádně nervozní.

Článek

"Je to tak. Byla to vlastně moje první přehlídka," řekla Novinkám nová Česká Miss. "S modelingem jsem v minulosti zkušenosti neměla, jsem modelka začátečnice a pěkně nervozní," prozradila.

"Všechno je pro mě nové. Před přehlídkou jsem byla napjatá. Nevěděla jsem, jak to chodí, co choreografie a vůbec celý průběh přehlídky. Myslím, že jsem to zvládla. Nikdo si nestěžoval," směje se Válková. "Jen mě zaskočilo, jak to rychle uteklo. Jsem ale nadšená, předvádění mě moc bavilo," prozradila po přehlídce Beaty Rajské.

Dnes poprvé od svého vítězství v České Miss odjela Válková do rodné Třebíče. "Oslavujeme s rodinou a zítra mě čeká oslava, kterou mi tady připravilo město. Dnes půjdu brzy spát, abych na ni byla fit," dodala Česká Miss. V pondělí už musí být zase v Praze. Bude po Ivetě Lutovské přebírat byt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám