Hlavní obsah

Hanychová opět šokuje, v centru Prahy jedla živé červy

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Agáta Hanychová si na Václavském náměstí naservírovala opravdovou lahůdku. Na talíři se jí hemžily stovky živých červů. A Agáta opravdu několik z nich před zraky kolemjdoucích snědla.

Článek

"Musela jsem. V rámci svého nového pořadu Dostaň Agátu na televizi Stream plním úkoly, které mám od diváků," řekla Novinkám Agáta. "Bála jsem se toho a fakt jsem si dopředu myslela, že to nedám, popřípadě že se pozvracím. Ale dobrý. Rychle jsem červy zajedla chlebem a zvládla jsem to," prozradila modelka.

S talířem plným živých červů a kamerou za zády pak obcházela kolemjdoucí, které se snažila přimět, aby také červy ochutnali. A několik mladíků se modelce přesvědčit opravdu podařilo. "Většinou se za to chtěli se mnou vyfotit," směje se Agáta.

Modelka Hanka Chymčáková, manažerka a kamarádka Agáty, nás přesvědčila, že červi byli jedlí. "Jela jsem pro ně asi dvacet kilometrů za Prahu na nějakou farmu, kde mají červy, které můžou jíst lidé. Samozřejmě mě napadlo, že bych je koupila v potřebách pro zvířata, ale nakonec jsem si řekla, že to Agátě udělat nemůžu," dodala se smíchem Chymčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám