Hlavní obsah

Michal David má nové zuby za statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Skladatel a zpěvák Michal David (49) si k blížícím se padesátinám nadělil opravdu luxusní dárek. Nechal si kompletně "zrekonstruovat" zuby. Zaplatil za ně pořádný balík v řádu statisíců.

Článek

Michal David si nechal udělat několik korunek, tři implantáty a po celém chrupu má udělané fazety. "Na zubařském křesle jsem byl asi šestnáct hodin. Stálo to balík, ale o přesné částce bych radši nemluvil," prozradil Novinkám Michal David. Nové zuby si nadělil k blížícímu se jubileu. 14. července David oslaví padesáté narozeniny.

Vedle nového zářivého úsměvu má další tři velké radosti. Těší na na megakoncert ke svým narozeninám. Nazval ho Mejdan roku a pozval na něj jako hosty špičky české pop-music, moderovat ho bude Leoš Mareš a ve hře je i Elton John. Show má být srovnatelná se sedmdesátinami Karla Gotta.

Předčasným dárkem bude také premiéra muzikálu Je třeba zabít Davida. "V tom představení nebude chvilka, kdy by se lidi nezasmáli," řekl Michal David. "Je to taková crazy záležitost, tak si myslím, že to bude vhodné pro všechny generace. Jsem ve věku, když už si ze sebe můžu dělat legraci," konstatoval.

A aby dárků nebylo málo, nejmilejší mu chystá jeho dcera Klára. V den narozenin Michala Davida má termín porodu svého prvního potomka. Muzikant se na novou roli "dědy" už velmi těší.

Reklama

Výběr článků

Načítám